Mai sunt :

Psih. Chris Irons

Chris Irons este psiholog clinician care lucreaza pentru NHS în Londra, Marea Britanie.

A obținut titlul de doctor în psihologie clinică la Universitatea din Sheffield (Regatul Unit). În activitatea sa clinică, el folosește terapia focusată pe compasiune (CFT, Gilbert & amp; Irons, 2005) în lucrul cu oameni care suferă de o varietate de probleme de sănătate mintală, inclusiv depresie, PTSD, TOC, anxietate socială, tulburare afectivă bipolară, tulburăre de alimentație și schizofrenie. El are, de asemenea, un interes în lucrul cu dificultățile de relaționare și cu probleme ce ţin rușine și de auto-critică. Alături de profesorul Paul Gilbert și alți colegi, Chris a fost interesat de evoluțiile și adaptările teoretice și clinice ale CFT ca abordare psihoterapeutică bazată pe știință. Chris este membru al consiliului Fundației Compassionate Mind, o organizație caritabilă care urmărește: "Promovarea bunăstării prin înțelegerea științifică și aplicarea compasiunii". Chris Irons este un trainer acreditat și supervizor în cadrul acestei abordări psihoterapeutice. Chris și-a obținut titlul de doctor la Universitatea din Derby (Marea Britanie), sub supravegherea profesorului Paul Gilbert. Doctoratul său a explorat relația dintre mecanismul de atașament și mecanismul social în simptomatologia anxietății și a depresiei. Printre altele, el studiază în prezent rolul compasiunii și ruminării în depresie; rolul compasiunii și rușinii în psihoză; și rolul compasiunii în calitatea relațiilor.

chris@balancedminds.com

Calificări:

2011 - PGDip Cognitive Behavioural Therapy (CBT), Royal Holloway

2007 - DClinPsy Clinical Psychology, University of Sheffield

2007 - PhD Psychology, University of Derby

2001 - BSc Psychology, Aston University Acreditări: HCPC Registered Clinical Psychologist (PYL15842)

Publicaţii principale:

www.balancedminds.com/literature

Traininguri susţinute:

www.balancedminds.com/events

Prof. Russell Kolts

Profesor Russell Kolts este psiholog clinician şi profesor universitar la “Eastern Washington University”, SUA, unde predă de mai bine de 20 de ani. Este autor/coautor a numeroase cărţi şi articole academice, printre care: The Compassionate Mind Guide to Managing Your Anger, CFT Made Simple, Living with an Open Heart: Cultivating Compassion in Everyday Life, Experiencing Compassion-Focused Therapy from the Inside Out şi Buddhist Psychology and Cognitive Behavioral Therapy: A Clinician's Guide. Russell organizează şi susţine periodic trainiguri şi workshopuri CFT. Este fondatorul Inland Northwest Compassionate Mind Center, situat in Spokane, WA, SUA. De asemenea, coordonează grupul CFT Made Simple, pe Facebook, pentru practicieni, un grup care are peste 4000 de membri. Russell a apărut în 2015 la TEDx cu o prezentare intitulată “Anger, Compassion, and What it Means to be Strong”


partenerii noștri

Înscrie-te acum!

FII COMPASSION FOCUSED!

Participă la Prima formare Compassion Focused Therapy din România! Fii Compassion Focused alături de Psih. Dr. CHRIS IRONS.